Trädgårdsanläggningar

Information om trädgårdsanläggningar

Du som är intresserad av att liva upp trädgården, anlägga en ny, eller helt enkelt vill ha lite mer stil på din nuvarande, du har kommit till rätt plats! Läs mer om trädgårdsanläggningar här.

Vi jobbar ständigt med att utveckla och förfina allt som ingår i en trädgårdsanläggning, och vi finns nära för att göra din trädgård så snygg som möjligt. Vi har lång erfarenhet med alla möjliga trädgårdar och parker, och behärskar allt, från stenläggning till plantering.

Effektiva trädgardsanläggningar

Det här gör vi inom trädgårdsanläggningar:

Stenläggning

Vi jobbar med effektiv och välplanerad stenplantering. Vi ser till att arbetat flyter på bra och välmtrukturerat, och att allt blir precis så som du vill ha det. Vi bygger en plan tillsammans med dig och utför arbetet helt enligt dina önskemål.

Växtplantering

Vi planterar allt från blommor till träd. Söker du ett vackert blombuskage ser vi till att det ser så naturligt och snyggt ut som möjligt. Vi har bra kunskap inom plantering av både buskar och träd, och vi ser alltid till att allting passar i omgivningen. Vi erbjuder även råd för upplägget till planteringen så att växter och träd matchar varandra på ett bra sätt och ger en bra estetisk känsla.

Damm

Är du intresserade av att anlägga en vattendamm är även det något vi har i vårt utbud. Vi ser till att dammen blir vattentät så ingenting blir förstört, och vi anlägger det för att det ska passa in med resten av trädgårdsanläggningen. Vi ser även till att vattnet som använts är rent och fritt från kemikalier som klor.

Trappor

Vi anlägger trappor som ska hålla länge. Det ska inte behövas göra om när trappan väl är anlagd. Därför jobbar vi med att kvalitetssäkra alla våra produkter.

Hör gärna av dig till oss på Rosens Mark & Trädgård. Vi hjälper både privatpersoner och företag med allt inom trädgårdsanläggningar.

Välkomna!